Kontakt os for en uforpligtigende samtale

INFORMI A/S
Borupvang 3,
2750 Ballerup
E-mail: informi@informi.com
CVR: 13279047

Steen Carlsen, Direktør

Email: steen.carlsen@informi.com
Tlf: 40 87 76 02

Mere end 40 års erfaring med levering af IT-ydelser som hardware, software, drift og konsulenter. Steen har en baggrund i multinationale IT-virksomheder.

 

Lars Bæhr, Partner – Excecutive Consultant

Email: lars.baehr@informi.com
Tlf: 28 30 16 77

Ledelsesmæssigt velfunderet – har ledet på mange niveauer, også gennem andre ledere. Analytisk stærk med fokus på løsninger og disses implementering.

Stor erfaring med udarbejdelse af vision, mission og strategi herunder udarbejdelse og gennemførelse af kommunikation til medarbejdere. Lars har gennemført et stort antal reorganiseringer og deltaget i sourcing. Stærk forståelse for HR og IT som forretningskritiske faktorer.

 

Claus E. Ejlersen, Partner – Executive Consultant

Email: claus.ejlersen@informi.com
Tlf: 53 79 39 49

Teknologisk overblik. 40 år IT-driftserfaring, har haft drifts- og udviklingsansvaret for IT til organisationer med 20.000 arbejdspladser.

Ledelse af IT-eksperter i forbindelse med store og politisk følsomme IT- projekter. Kan kombinere hensynet til øjeblikkelig brugerfunktionalitet og fremtidig rationel drift. Stor forståelse for spændingsområdet: kunde-politik-økonomi.

Her finder du os
Vi har et dejligt kontor i World Trade Center i Ballerup, der er et moderne Business Center hvor både mindre og større virksomheder kan trives og vokse. Og det gør vi.

Her finder du os aaa