Kontakt os for en uforpligtigende samtale

INFORMI A/S
Søndre Strandvej 52D,
3000 Helsingør
E-mail: informi@informi.com
CVR: 13279047

Steen Carlsen, Direktør

Email: steen.carlsen@informi.com
Tlf: 40 87 76 02

Mange års erfaring med levering af It-ydelser som hardware, software, drift og konsulenter. Steen har en baggrund i multinationale It-virksomheder.

 

 

 

Lars Bæhr, Partner – Excecutive Consultant

Email: lars.baehr@informi.com
Tlf: 28 30 16 77

Stor ledelsesmæssig erfaring. Analytisk stærk med fokus på løsninger og disses implementering. Stor erfaring vision, mission og strategi samt It-governance. Lars har gennemført et stort antal reorganiseringer og deltaget i sourcing af It. Stærk forståelse for HR og It som forretningskritiske faktorer. Lars er INFORMI persondataansvarlige.

 

Claus E. Ejlersen, Partner – Executive Consultant

Email: claus.ejlersen@informi.com
Tlf: 53 79 39 49

Teknologisk overblik. Mange års It-driftserfaring, har haft drifts- og udviklingsansvaret for It til organisationer med 20.000 arbejdspladser. Ledelse af It-eksperter i forbindelse med store og politisk følsomme It- projekter. Kan kombinere hensynet til øjeblikkelig brugerfunktionalitet og fremtidig rationel drift. Stor forståelse for spændingsområdet: kunde-politik-økonomi.

 

Bernt Buchwald Christiansen – Seniorkonsulent

Email: bernt.christiansen@informi.com
Tlf: 24 42 92 09

Mange års cheferfaring fra forsvaret – bl.a. ansvarlig for It-sikkerhed inden for Forsvarsministeriets område. Har arbejdet med implementering af ISO27000-serien, virksomhedsstyring og It-sikkerhed. Fokus på It-sikkerhed og persondata-beskyttelse – herunder GDPR – i et samlet styringsperspektiv. Stor erfaring med It- som forretningskritisk værktøj.

 

Uwe Holmsgaard – Seniorkonsulent

Email: uwe.holmsgaard@informi.com
Tlf: 20 68 37 72

Specialist i forberedelse til og gennemførelse af audits. Har erfaring med udvikling og drift af et internationalt netværk for pengetransaktioner.

Stor erfaring vedr. outsourcing, service management, implementering af ISO27000 og fokus på It som forretningskritisk værktøj.

 

Her finder du os
Vi har et dejligt kontor i Scandinavian Trade Building i Allerød, der er et moderne Business Center hvor både mindre og større virksomheder kan trives og vokse. Og det gør vi.

Kontakt INFORMI