Samarbejdspartnere

Vi har indgået aftaler med en række samarbejdspartnere, som giver gode muligheder og fordele for vores kunder.

 

Implement Consulting Group. Implement er en skandinavisk baseret managementvirksomhed der arbejder globalt. Implement hjælper organisationer med at omstille sig – hurtigere og med større effekt.

Implements kunder kan forvente:

  • Implements medarbejdere som værende passionerede og tage personligt ansvar for at skabe effekt sammen.
  • At blive udfordret og inspireret af seniorkonsulenter med “leading-edge” funktionel ekspertise
  • At ændre ekspertise og operationel erfaring som er nødvendig for at sikre at fantastiske løsninger udmøntes i realiteter.

Se mere på www.implement.com

 

Tidsregistrering siden 1998

Interesseområder

TIMEmSYSTEM’s passion er at forbedre vores kunders hverdag og arbejdsgange. De fleste virksomheders vigtigste ressource er medarbejderne. Registrering og planlægning af medarbejdernes tidsanvendelse er derfor en nødvendighed, hvis man ønsker at ressourceoptimere og dermed minimere lønomkostninger fx ved at ændre på arbejdsgange eller effektivisere arbejdsrutiner.

IMINmSYSTEM ApS er blandt Danmarks ledende software virksomheder med de populære produkter mTIME, der er markedsførende i staten inden for tids- og aktivitetsregistrering, mTS til tid- og ressouircehåndtering samt TimeEdit til skema- og ressourceplanlægning.

TIMEmSYSTEM har udviklet software siden slutningen af 90’erne. Vi har den rette løsning, hvad enten dit behov er en standardløsning eller en unik løsning.

Se mere på: TIMEmSYSTEM.com

 

SearchIT.png

Search IT Consult er etableret i 2015 og leverer eksterne it-specialister indenfor projektledelse, udvikling hhv. decentralt og på mainframe og på specialområder. Vi har etableret en bred database af it-specialister med forskellige spidskompetencer, som på tidsbegrænsede kontrakter deltager i gennemførelse af it-projekter for en række forskellige virksomheder og organisationer.

I 2017 erfarede Search IT Consult, at det australske forsvar var i gang med de første spæde skridt til at implementere en SAP-løsning, der skulle omfatte alle tre værn og inkludere alle aspekter af forsvaret som forretning. Search IT Consult tog derfor skridt til på den baggrund at opbygge en solid konsulentmasse med SAP-kompetencer fra det danske og det norske forsvar.

”Vi har en baggrund både fra ”den anden side af skrivebordet” og fra arbejde som konsulenter. Vi har formidlet konsulenter i mange år. Vi er derfor klædt godt på til at finde og formidle den helt rigtige konsulent til dig”.

Se mere på Search IT Consult

 

MediaSolution tilbyder forskellige hosting og support løsninger til erhvervslivet. Til daglig fungerer MediaSolution som virksomhedens eksterne it-supportafdeling og har et bredt løsningssortiment. Alle løsninger er individuelt opbygget med udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov.

MediaSolution hjælp også private med fx installation eller opsætning af computere eller telefoner. MediaSolution’s supportafdeling hjælper med mange forskellige slags opgaver – ingen opgave er for lille! Mange opgaver kan vi klare via fjernsupport, men MediaSolution kommer også gerne til den enkeltes bopæl og hjælper med installation af f.eks. internet og printer.

Se mere på www.MediaSolution.dk

 

 

 

Velata IT består af et stærkt team. Vi har sammensat vores team sådan, at vi med hver vores individuelle specialområder dækker stort set alle felter inden for support og it-drift.

Vores mål er, igennem kompetent og kommunikativ vejledning, at hjælpe dig til at få det størst mulige udbytte af de it-værktøjer, du bruger i dit arbejde. Vi brænder nemlig for at kunne øse af vores specialviden i et sprog, som er forståeligt for alle.

På den måde foregår vores service som et samarbejde mellem dig og os – et samarbejde, hvor vi sammen finder frem til, hvad der er den bedste it-løsning for netop dig.

Se mere på www.velatait.dk